Materialliste for kurs med HexNMore- linjal 3-5 feb.

 

 

Hei og velkommen til hexe- kurs!

På dette kurset skal vi lære å bruke HexNMore- linjalen. Dette er en linjal som har utallige muligheter. En kan lage alt fra små koppeunderlag, brikker, løpere til små og store tepper i mange forskjellige mønstre.

Dere vil få en innføring i hvordan man bruker linjalen, og hvodan en kan sette sammen de forskjellige delene en kan lage med linjalen. Jeg har mange modeller å vele mellom, så få vi se hvor mye vi rekker på en helg.

Dere må ha med symaskin med inch- fot, skjæreutstyr ( matte, inch- linjal og HexNMore- linjal). Jeg har med linjaler som dere kan få kjøpe på kurset. Et lite utvalg av sytråd og valige sysaker må dere også ha med. Ta også med instrusjonsboka til symaskina di.

Det er vanskelig å angi hva dere skal ta med av stoffer, fo det kommer jo litt an på hva den enkelte av dere velger å sy. Men ta med dere litt av det de har av stoffer (30 cm`s stoffbiter er ok). På noen av modellene er det også geit å bruke rester. Har dere en jellyroll, så kan den brukes på noen av modellene. Bordvatt og volumvliselin (H630) er også geit å ha med.

Jeg kommer til å ha med vatt og masse stoffer dere kan få kjøpe.

Har dere spørsmål eller er det noe spesielt dere vil jeg skal ta med, så er det bare å ringe meg på mobil: 41 44 35 88.

mvh

Anne – Kari.